sâmbătă, 7 decembrie 2013

Forta Civica incepe deja campania electorala pentru europarlamentare prin minciuna si manipulare



ROMANI, cativa indivizi vor sa ne fure Sarbatoarea Nationala .     In jur de 300 de ROMANI s-au mobilizat pe facebook pt a Sarbatori impreuna ZIUA NATIONALA . Detalii despre organizarea Manifestatiei gasiti la postarea pe Facebook a  lui Claudiu, unul dintre organizatori    ( aici : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=693792077317748&set=a.191994010830893.48308.10000060887229...7&type=1&theater )
Toate bune si frumoase , Hora Unirii (aici : http://www.youtube.com/watch?v=wnvt68yMhn0 ) , poze , toata lumea multumita dar pt a nu fi totul perfect au aparut cativa indivizi care-au umblat prin multime cu niste hartii in mana cu care s-au fotografiat mai mult intre ei (– adeziuni de inscriere in « partidul » « forta civica » ) .  



Déjà murdarisera Sarbatoarea Nationala dar nu s-au multumit , s-au gandit sa ne-o fure definitiv . . Marius Pop , presedintele partidului Forta Civica din Franta (e aici : https://www.facebook.com/marius.pop.1675 ) impreuna cu vicepresedintele ( nu-i important sa-i aflu numele ), au intrat in mijlocul multimii cand s-a facut fotografia de grup , apoi, pentru cateva clipe s-au ridicat in picioare zambind , fotograful bine instruit … clik la secunda , si- a aparut imaginea de jos cu care urmeaza probabil sa-si faca campanie electorala pt viitoarele alegeri europarlamentare .

Daca s-ar fi asezat frumos in aceasta pozitie , cu siguranta cei din spate n-ar fi ramas acolo sau cel putin ar fi intors capul lateral sa fie vazuti in imagine .
Iata si reactii dupa distribuirea imaginii :

Imaginea prezentata a fost regizata dar n-a fost singura  facuta de "forta civica "  :




   Nu stiu daca metoda  de manipulare este  kgb-ista , comunista, securista sau o metoda noua marca mru dar … intrebarea mea este : « oare chiar ne cred idioti » ?
Le-am remarcat intentiile de a profita electoral inca din timpul Manifestatiei , dar nu ma asteptatm ca vor sa ne fure toata Sarbatoarea , din fericire pot fi deconspirati, am gasit pe la prietenii de pe facebook o poza (cea de mai jos ) facuta cu putin timp inainte de imaginea postata de Marius Pop . Este facuta din alt unghi , nu se vede Turnul Eiffel dar se vad aceeasi oameni pe aceleasi locuri  .


 .
  ROMANI ,nu-i normal ca partide politice , oricare ar fi ele , sa-si faca reclama cu Ziua Nationala , n-au avut nici un merit la organizare si nici macar la participare fizica , au facut doar cateva fotografii cu care ne vor putea prosti daca nu luam atitudine .
Nu ne lasam manipulati prin minciuna , nu asta e schimbarea care ne-o dorim .
 


Un comentariu:

  1. Catalin, va felicit pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume! Astfel de cazuri trebuie taxate ca sa nu devina o norma!

    RăspundețiȘtergere